.

Preview 5.ligového kola 4.S

10. january 2009 at 23:39 | Rada adminov |  Hockey notes
Preview 5.ligového kola pripravil GIGI.
DET - SJ
Podľa mňa to budú najvyrovnanejšie matche celého piateho kola. Dubko GM Detroit Red Wings bude mať čo robiť, aby pokryl nebezpečné kontry Mustanga GM San Jose Sharks. Sám som sa o tom presvedčil, že pokiaľ som videl ako sa na mňa rúti žraločia plutva, tak už pomaličky som mohol rozmýšľať, koho nasadím na buly v stredovom kruhu. tipujem 1-1


ANA-PHX

S Markowom GM Pheonix Coyotes sme už nejaký ten priateľák odohrali a mám pocit, že rozhodovať sa o výsledku bude len v maličkostiach napr. pôjde moja manželka v tom čase na nákup a ja budem mať pokoj na plné sústredenie sa hru. Ak áno, tak výsledok 1-1 nie je nereálny.




MIN - VAN
Pre mňa to nie je veľmi známa dvojica. S Wojtom GM Minnesota Wild a ani Slavoom GM Vancouver Canucks som neodohral ani jeden match, takže sa spoľahnem len na výsledky z priateľákov a zdá sa mi, že by mohli mať navrch divosi z Minnesoty 2-0

DAL - NYR
To kde sa potáca výsledkovo Stevo GM Dallas Stars je pre mňa asi zatiaľ najväčšie prekvapenie ligy. Stevo má jednu z posledných šancí sa konečne prebudiť a nabrať víťaznú šnúru proti v lige sa len rozkukávajúcemu Wrestlerovi GM New York Rangers a osobne si momentálne neviem predstaviť vhodnejšiu príležitosť, takže 2-0

PIT - NJ
Ufff, takže zápas mistr sympatia Maestro GM Pittsburgh Penguins vs nadpozemský Koňopes GM New Jersey Devils nadišiel. Vážení pražte pukance, chlaďte pivá a sadajte k obrazovkám deň D nadišiel. Koňopes zatiaľ zaváhal len proti veteránovi NHL Vikfeemu, kdežto Maestro zakopol 2x (Vikfee, Juve).. môj tip remíza 1-1
PHI - OTT
Keď tak pozerám na túto dvojicu, tak rovno môžem prepísať komentár zhora. Proste toto kolo bude v znamení zápasov veľkej B4 /BIG FOUR/ Juventus GM Philadelphia Flyers vs Vikfee GM Ottawa Senators .Tu sa tentoraz, ale rozhodnem trocha ináč a stavím si tiket na Juventusa, takže 2-0

TOR - WSH
Vyrovnaní hráči, približne s rovnakým postavením v tabuľke i keď asi horší žreb ako Hanes GM Washington Capitals mal zatiaľ Kalio GM Toronto Maple Leafs, pri inom rozlosovaní by asi bol na vyšších pozíciách. Tipujem 1-1
 


Comments

1 juventus.10 juventus.10 | 11. january 2009 at 0:22 | React

PS: konopes raz podlahol aj Juventusovi, takze cmuq ;)

2 gigi gigi | 11. january 2009 at 11:21 | React

nepoznal som vysledky 4. kola :(  .. inak by som na teba nezabudol :-D

3 Slavoo Slavoo | 11. january 2009 at 11:36 | React

dubko kedy dame 4.kolo ? nak to nebrzdíme?:)

4 maestro maestro | 11. january 2009 at 15:30 | React

pekne gigi. musim raz toho konopsa zdolat.. zatial big4 medzi sebou vsetko 1:1.. :)

5 Kalio Kalio | 12. january 2009 at 20:44 | React

tak gigi konecne jsem neco zahral a tvuj bohuzel nevysel ;-)

6 juventus.10 juventus.10 | 13. january 2009 at 20:18 | React

to kanadske bodovanie by si  mily maestro mohol pichnut, ci este furt nedosli vsetky screeny? podla mna by si to mohol aktualizovat priebezne, naco cakat za opozdilcami, ked poslu, tak ich tam dopises.  vocap niga! ;))))))))

7 Vikfee Vikfee | 13. january 2009 at 21:12 | React

Sakra bodlo by mi keby som jeden zapas vyhral.. teraz nemam cas na priatelske tak to bude tazke.:)

8 juventus.10 juventus.10 | 13. january 2009 at 22:06 | React

a co robis ked nemas cas Vikfee? neboj, jeden ti necham :-P

9 juventus.10 juventus.10 | 13. january 2009 at 22:06 | React

vocap jeah vocap niga!

10 juventus.10 juventus.10 | 13. january 2009 at 22:07 | React

inac Menčester Junajtid vyhral nad  Ef Ce Čelsi 3:0!!!!!!!!!!!

11 maestro maestro | Email | 14. january 2009 at 9:27 | React

to all: ja kanadske bodovanie priebezne posielam, je to na ligovej stranke uz hodnu dobu, ja to neuploudujem, iba spracuvam.. myslim ze vzhladom na to ze tieto tabulky ma na starosti markow - a on sam screeny VOBEC neposiela ani nebyva na icq vecer - treba hladat problem niekde inde ako u maestra... Statistiky vzdy posielam aj budem nadalej posielat ked mi pride z daneho kola aspon 80 percent screenov... Tretie kolo je uz DAVNO spracovane a caka na upload. Takisto nieje uz hodnu dobu uploadnuta Tabulka priatelskych zapasov... Co mi ty zas povies na to Juve? Tiez ten isty problem ako ja? Ak mi budu poskytnute administrativne prava na upload, statistiky tu budu aktualne kazdy druhy den... maestro

12 juventus.10 juventus.10 | 14. january 2009 at 10:23 | React

poviem ti len to ze sa mi s tym nechce srat, nazbieralo sa tam kopu zapasov a ja mam este v pondelok skusku, tak ked ju spravim v utorok by mala byt tab aktualizovana. PS: nevymenime si tabulky? radsej by som bral kanadske bodovanie, netreba sa s tym tolko babrat kedze ligove zapasy sa odohravaju tak ako sa odohravaju.....

13 andrew andrew | 14. january 2009 at 19:18 | React

maestro ked uploudnes tabulku tak nechaj odkaz a tiez posli do kosa vsetky maily co s kanadskym bodovanim nech vieme ze si ich zaznamenal. to iste pre Juventusa nechaj v konceptoch aktualizovane tabulky a tiez napis kratky odkaz vzdy priebezne sledujeme ligovy mail a odkazy dik

14 markow markow | 15. january 2009 at 22:16 | React

markow sa ospravedlnuje pre rodinne problemy co sa tyka administracie a odohravania zapasov.sorry

15 juventus.10 juventus.10 | 15. january 2009 at 22:58 | React

nic nie je dolezitejsie nez rodina, preto sa nemusis ospravedlnovat ;)

16 Slavoo Slavoo | 18. january 2009 at 20:44 | React

chlapi ja vobec nestiham kvoli tej škole=)... slubujem že to doženiem...!!! dík za pochopenie!!! budem rad aj za 4 skušky z 5 :D

17 andrew andrew | 19. january 2009 at 1:21 | React

ok slavoo ale aspon nechaj odkaz nech vieme dopredu ze bude dohravka

18 Juventus.10 Juventus.10 | 19. january 2009 at 11:43 | React

Dobry den vazena spolocnost, kedze pan docent Vikfee mal vela pracovnych povinnosti, dovolujem si vam tymto sposobom oznamit odlozenie nasho zapasu na neurcito, kedze pan docent ani nereagoval vcera na moju zufalu otazku odohrania duelov. Zaroven chcem podakovat za strpenie ktore nam v tejto, financnou  a plynovou krizou zmietanej dobe preukazujete. Dakujem rade adminov.

19 Vikfee Vikfee | 19. january 2009 at 18:27 | React

:D:D laska Boze laaska..neboj odohrame... fakt mam toho teraz vela.. prave som dohral 4 kolo.. nehram ani pripravne tak sa budem snazit ligu poodohravat.. ked bude cas tak aj dopredu..sorec borci

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.