.

Preview 4.ligového kola 4.S

3. january 2009 at 23:56 | Rada adminov |  Hockey notes
Pred 4.ligovým kolom sa preview v trošku uvoľnenejšom tóne zhostil DUBKO.

DET-VAN
Duel v ktorom sa stretnú tieto dva kluby, by mohol byť celkom zaujímavý.
Červeným kridlam GM Dubko to"sype" hneď od začiatku sezóny, takže ak budú pokračovať v takej istej forme ako doteraz, neodnesú si s tohto dvojzápasu ani bod :).
A ak fakt nezískajú ani bod, tak polka hráčov pôjde do klobásiek z ktorých potom navarím hráčom kosatiek GM Slavo víťazný guláš. Dúfam, že hráčov VAN aspoň poriadne pobijem (ak teda príjmu výzvu lebo ostatní s ligy výzvy do bitky neprijímajú čo je škoda:) TIP 0:2

SJ-ANA

Zápas tímov z dna ligovej tabuľky by na prvý pohľad mohol vyzerať nezaujímavo. Ale pre oboch to bude určíte šanca kde nabrať 4 body a odraziť sa hore. Kačeri majú lepšiu obranu, naproti tomu žraloci lepší útok. Určíte padne veľa gólov. Čo by som uvítal je aby zápas odohrali v ZOO J, keďže hrajú proti sebe zvieracie mužstva. Podľa mňa vyhrajú kačeny, keďže žralocí nemajú nohy:).
TIP 0:2


DAL-PHX
Klub Markowa ma skvele rozbehnutú sezónu s výborným skóre je na špici.
Naproti tomu DAL sa topí na 10 priečke. Papierový favorit je jasný, ale dúfam, že Števo zvolí nožnice a poriadne to kojotom znepríjemní :) TIP 0:2

MIN-TOR

Nováčik v lige so silným kádrom proti skúsenému Kaliovi, ktorý
vedie klub s výbornou obranou o tom svedčí aj nízky počet inkasovaných gólov.Od TOR by som čakal vyššie umiestnenie, ale klub asi brzdi slabučký útok.Možno by útočníci mali prestať piť pred zápasmi. Bez alkoholu sa lepšie triafa bránka :).

TIP 1:1

PIT-WSH
Toto bude vyrovnané do poslednej minúty. Nepríjemný
duel pre oboch brankárov,
ktorý z nich dostane menej gólov toho tím logicky vyhrá :). Ale z kuloárov sa mi dostalo že tento zápas je zmanipulovaný a nastane deľba bodov. Preto som si bol podať aj ja a na jednom tikete mám tento zápas 2x kde raz vyhrajú zverenci Hanesa a raz Maestra. TIP 1:1

NJ-PHI
Šláger kola, takže iba v skratke. Určíte výhra oba zápasy Juventus a preto tipujem 2:0 pre New Jersey.(to nie je preklep:))

TIP 2:0



NYR-OTT

Wrestler (rendžery) dostal do tejto sezóny skutočne ťažký los a zo začiatku hra s najsilnejšími hráčmi. Pocítil to aj na vlastnej koži, keďže ostal ako jediný bez bodu. V 4.kole mu OTT opäť upraví skóre ešte k horšiemu ako doteraz. Ale bol by som rád, keby to hneď nevzdal a poriadne senátorom nasekal, keďže ten tím vyslovene neznášam (žiadna narážka proti Vikfeemu) TIP 0:2
 


Comments

1 Vikfee Vikfee | 4. january 2009 at 0:03 | React

nazov tohto clanku sa mal volat " haha Preview 4.ligového kola 4.S  haha " :D:D

Kazdopadne sa urcite nehnevam ze neznasas Senatorov a tesim sa na vzajomny zapas..:P

2 maestro maestro | 4. january 2009 at 14:02 | React

dubko ak ti zabojuje hossa s datsyukom ako doterz, urcite aspon 1 zapas musis vyhrat. moj tip 1:1. :D

3 Wojto Wojto | 4. january 2009 at 18:09 | React

nechces ten gulas uvarit pre seckych GM?:-DD..len ked ich budeš šturat do stroja tak im vyzuj korcule,bo nam brucha poparaju s nozmi :-D...

4 Kalio Kalio | 4. january 2009 at 19:39 | React

jo tak proto ta mizerna koncovka??dubko dik za tip neco s tim musim udelat, ja jim dat chlastat

5 mustang mustang | 5. january 2009 at 19:10 | React

nesuhlasim z odohratym zapasom 3kola proti VAN.v 2zapese pre potiže z ovladanim a zaleži na adminoch ci nechaju visledok ako odoslal slavo lebo ja som neposlal a neposlem.lebo najprv sekalo grafika na p. a vyhraval som 2:0,hra musela bit ukoncena a v druhej hre sa mi sekalo ovladani na hracoch nedalo sa mi ovladat hru ani vypnut ale co ma clovek robit ked nemoze zastavit hru a super donho buší .

6 Slavoo Slavoo | 5. january 2009 at 19:22 | React

1.nebola to grafika ale lagy

2.ty sa si si navrhol že dame odzvona aj ked vyhraval , a nesuhlas potom človek :) ked prehravam a on povie oznova.

3. po 1.tretine nenapísal nič , po 2.tretine nanapísal nič v prestavke iba asi cez prvu alebo druhu už neviem prerušil hru a napísal že je to jeho poslední zápas ked sa dal na 3-0 tusim.. (to je reakcia na to že sa vraj nedala prerušiť hra)

4 .v tretej tretine žačal odpaľovať puky za svoju branu nahraval mi a akože to mal byť pokazení joistick ...

5.skončil zapas 5-0 pre mňa, napisal len že si to mam pofotiť a poslať..(admini maju screene) napísal len že som vyhral na automatom čo nieje pravda vyhral som nad ním v prvích dvoch tretinách kde bolo 4-0 a vtretej čudnej 1-0 , nespomenul vobec nič o tom že má dačo z gamepadom!!! toľko môj argument

7 juventus.10 juventus.10 | 5. january 2009 at 19:26 | React

ja nesuhlasim so zastavenim vyrobi gumenych medvedikov, ked mne tak chutia, uz som si zvykol, a robia ich vo vsetkych farbach, co mna vzdy uchvacuje, len ma hneva ten sacok do ktoreho ich balia, stale ho roztrhnem ja nemotorne trdlo!

8 mustang mustang | 5. january 2009 at 21:06 | React

ano ked mačkaš  start tak skusas hru zastavit no a ked nejde tak mas nervy prajem ti to a tu hru som zastavil na hakovaní tak ma neser lebo ty vieš ako to fungovalo že

??????????????????????????????????????????????????????????

zajimave ked som hral z martinom tak parada ....

mozete kludne ostatny kontumovat zapasy z MUSTANGOM som odhodlany vyhrat ale spodnu priečku dakujem za pochopenie.

9 mustang mustang | 5. january 2009 at 21:12 | React

a kto bude chciet tak na priatelak som ochotny alebo dudem uživat to čo večina ked sa ozvem ja  SRY

10 andrew andrew | 6. january 2009 at 0:50 | React

to  Mustang and Slavoo :

To chce klid !:) ja viem ze su to nervy ked sa hra ale ma to byt zabava takze sa skusme dohodnut tak aby ani Slavoo ani Mustang sa necitili poskodení. Mustang pre zle podmienky a Slavoo ze pride o vyhrany zapas ale myslim ze nikoho nebude tesit výsledok takého zápasu.

Mohli by ste odohrat opakovany zapas v case ked bude dobre spojenie a vyskusat to castejsie dajme tomu do 6.kola. Teda ked vychladnete a normalne ked to nebude  nervozne :) ved je to len hra. To je moj osobny nazor bez riesenia v  RA Co vy nato?

11 Hanes Hanes | 6. january 2009 at 6:43 | React

Andrew má pravdu, jo a slavoo i já muzu potvrdit a ty to moc dobre vis jake je spojeni v tvych zapas!!! Odehrál sem s tebou 1.kolo ligy jen proto ze to byli zapasy do ligy, prtz kdyby to bych pratelak tak bych na tebe sral prtz to jak se to sekalo nebylo normalni , tekze jestli ses alespon trochu ferovy hrac tak to dejte znova.   P.S.: Fakt nebod nasrany na tohle ze sem psal ale kazdy hrac teto ligy(vzlastne martin) ti potvrti ze sem ferovy a snazim se o to aby vsichni byli spokojeni nejen s vysledkem , ale i s hrou kterou si uzivaji......

12 maestro maestro | 6. january 2009 at 13:21 | React

presne tak slavoo, prvy zapas bol jeho, druhy tvoj.. teraz sa oba zapasy vynuluju, a idete na treti - posledny.. takto by sa to malo normalne bezne riesit, ja uz som taketo zapasy hral, a tiez to bolo tak riesene... takze gg na treti zapas .. a ak to zacne sekat tak dohravajte len dany pocet minut co vam chyba, nie cely zapas... gogo do playoff obidvaja :-D

13 Vikfee Vikfee | 6. january 2009 at 13:50 | React

presne tak Andrew ma pravdu.. jednoducho treba urobit v takomto pripade kompromis a to z oboch stran..

urcite je to lepsie ako keby to riesila RA pretoze potom jeden z vas by sa mohol citit poskodeny a kedze ide o hru ktora ma zabavaat tak verim ze sa dohodnete..

14 Slavoo Slavoo | 6. january 2009 at 18:42 | React

ja dam klude opakovaní zápas...ja som len reagoval na mustangov prispevok

15 Juventus.10 Juventus.10 | 6. january 2009 at 21:41 | React

gol!

16 markow markow | 6. january 2009 at 23:10 | React

a bude svetlo :-)

17 Juventus.10 Juventus.10 | 6. january 2009 at 23:46 | React

ale ja si myslim ze sme sa tu zisli dobra partia, teda okrem maestra :-P  , rozumieme si;)

18 maestro maestro | Email | 7. january 2009 at 9:35 | React

ty svina juventusovska :-D... pockaj jaku nakladacku ti zato zase dam v najblizsom pripravnom zapase !!!!

19 Juventus.10 Juventus.10 | 7. january 2009 at 18:16 | React

porobim vsetky skusky a dostanem sa do takej pohody ze si ani nepuknes proti mne ;)  a ani nikto iny ha ha ha, hu he hi, hapci!

20 Slavoo Slavoo | 8. january 2009 at 10:53 | React

juve: som asi na tom podobne :) hehe zajtra prvá v živote:) držte palce :( bo mam matiku fuuuj

21 Juventus.10 Juventus.10 | 8. january 2009 at 13:59 | React

no ja som to dneska dal, chvala bohu! tak sa zajtra Slavo drz, vela stastia;)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.